Gereedschap voor iPhone en iPad

Get Adobe Flash player

PenDriver

PenDriver Pro PD-01

Smart Manual & Smart Automatic

De PenDriver Pro is uitgerust met alle benodigdheden voor het monteren of demonteren van een apparaat met snelheid en precisie. De Pro is geprogrammeerd met Smart automatische modus, deze modus maakt de PenDriver Pro de meest intelligente elektrische schroevendraaier.

Het maakt gebruik van slimme algoritmes door te voorspellen, te voelen en te bepalen van het schroef oriëntatie. In deze modus is geen koppel selectie nodig, omdat het de vorige bevestigde schroef herinnert en koppelt het aan de losgemaakte één. 

 Pre order 

BE SMART THINK SMART
--------------------------------------------


PenDriver ESD PD-03

Smart Manual Mode

De PenDriver ESD is via USB aan te sluiten en wordt uitgevoerd in slechts één gebruikers mode, Smart handmatige modus met 4 vooraf ingestelde tractie limieten, in deze modus bepaalt de PenDriver de draairichting door de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend op de schroef. Met de manuele modus van de PenDriver zal als een grotere hoeveelheid kracht wordt uitgeoefend de schroef worden omega replica losgedraaid. Om een schroef vast te draaien zal een lagere druk worden uitgeoefend.

De PenDriver ESD is gemaakt van antistatische soft-touch plastic die het vermogen heeft om ongewenste opbouw van statische elektriciteit tegen te gaan en voorkomt beschadiging van gevoelige elektronische componenten.

 Pre order 


Informatie


Volg ons op een van de sociale netwerken


[footer-script-0]